Jouw winkel online:
makkelijk, snel en zonder zorgen

Bekijk de video met een korte toelichting over Locals United of lees stap voor stap hieronder wat Locals voor jou kan betekenen.

 

Zo werkt Locals United

1.
 

Bricks & clicks

In 2015 werden er 142 miljoen online aankopen gedaan in Nederland, ter waarde van ruim €16 miljard. Combineer dus nu je offline winkel met een succesvolle online shop.

2.
 

Jouw webshop, ons platform

Locals United helpt winkeliers bij het vergroten van omzet, zowel online als offline. De technische kanten van de webshop, waarbij we werken met Cloud Platform van Omnitailers, nemen wij volledig op ons.

3.
 

Koppeling met de kassa

Voor een optimaal samenspel tussen offline winkel en webshop is het noodzakelijk dat de kassa gekoppeld is met de webshop. Zo kloppen voorraad en prijzen, en zijn de juiste foto’s en productinformatie beschikbaar.

4.
 

Betaling en verzending

Locals United faciliteert alle betalingen, en het verzenden doe je zelf direct vanuit de winkel. Wij kunnen je helpen bij de optimale inrichting van dit proces. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van onze verzendcontracten en van speciaal Locals United-verzendmateriaal (dozen, verzendzakken, etc.).

5.
 

Promotie

Locals United helpt verkopen te stimuleren. Dat doen we via ons winkelplatform www.localsunited.nl en door samen met jou de verkoop bij je eigen webshop aan te jagen.

6.
 

Jouw webshop online

Zodra de webshop online is, start je met online verkopen. Klanten kunnen in de shop niet alleen bestellen, maar ook een product reserveren en dat bij jou in de winkel ophalen. Hiermee is de webshop ook een belangrijk digitaal uithangbord voor de fysieke winkel.

7.
 

Content

Content is de basis voor een succesvolle webshop. Locals United helpt je om alle webshop-content op orde te houden. Wij putten zoveel mogelijk uit databases van fabrikanten, maar in veel gevallen zijn er unieke teksten en foto’s nodig. Geen probleem: die kunnen onze schrijvers en fotografen voor je maken!

8.
 

Tevreden klanten

Klantenbinding is erg belangrijk, zeker om herhaalaankopen te stimuleren. Daarom focust Locals United op klanttevredenheid, door het te meten én actief te bevorderen. Zo weet je zeker dat klanten je onthouden en vaker zullen opzoeken.

9.
 

Retouren en afhandeling

Locals United verzorgt de retourzendingen en de bijbehorende behandeling van financiële zaken. Je bespaart daardoor heel veel tijd en moeite, die je daarmee in de fysieke winkel kunt investeren.

10.
 

Succesvol retailen

Een succesvolle winkel: dat is het doel. Door zowel online als offine aanwezig te zijn, vergroot je deze kans. Locals United streeft samen met jou naar meer klanten en verkopen, en evalueert minimaal elk kwartaal de voortgang. Zo verbeteren we telkens de strategieën, zodat ze volledig bij je winkel passen.

Contact

Ga jij graag het online avontuur met Locals United aan, om je verkopen zowel offline als online een boost te geven? Neem dan contact met ons op, zodat we samen tot het ideale pakket kunnen komen dat past bij jouw winkel.

Telefoonnummer: 023 820 0193
E-mail: sales@localsunited.nl


alle voordelen op een rij

 

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

Alles onder één dak: totale ontzorging door professionals

 
 

LAGE KOSTEN

De totale kosten van Locals United liggen lager dan alternatieven

 
 

MEERDERE VERKOOPKANALEN

Bereik met jouw producten een groter publiek via localsunited.nl