hesselink mode

We zochten voor onze webshop naar een partij die voor ons een groot aantal werkzaamheden uit handen kon nemen, en waarbij we niet in één keer een grote investering hoefden te doen. Locals bood ons het gemak van één partij die alles voor je regelt. Van fotografie, teksten schrijven, tot betalingen. Het programma dat we zelf moeten gebruiken werkt verder erg gemakkelijk en we hadden het zo onder de knie.
— BAS HESSELINK
vipshop.jpg

DE RIDDER SCHOENEN

De voordelen van online aanwezig zijn met Locals United? Je presentatie ziet er professioneel uit, de site is netjes en het functioneert echt als een stabiele webshop. Het prettigst vind ik natuurlijk dat ik meer klanten in de winkel krijg die mij online vinden. Daarnaast zie ik dat ik minder voorraad overhoud en meer omzet draai en dat is natuurlijk het belangrijkst: resultaat. Het persoonlijke contact met Locals is ook prettig, als ik wat heb wordt er direct gehandeld.
— GEERT DE RIDDER

vipshop

Je webshop is je online etalage. Het is naast een extra verkoopkanaal ook je marketing. Klanten oriënteren zich tegenwoordig eerst online om vervolgens in de winkel iets te kopen. Je moet tegenwoordig wel online aanwezig zijn en het alleen doen is bijna geen optie. Wij geven het nu uit handen aan Locals United. Zij zijn verantwoordelijk voor online zetten van onze producten, zo kan ik mij gewoon bezig houden met de winkel.
— BART ERINGA
deridder.jpg
 
 

 

Jouw winkel OOK online?